Huisartsenspoed-dienst Emmen

Huisartsenpraktijk Dalen is aangesloten bij de Huisartsenspoed-dienst in Emmen.

De huisartsenspoedpost is bedoeld voor het verlenen van spoedeisende huisartsenzorg buiten de praktijktijden. Indien u op werkdagen tussen 17.00 en 08.00 uur, in het weekend en/of op feestdagen dringend medische hulp nodig heeft, kunt u naar de Huisartsenspoed-dienst Emmen.

Spoedeisend is een verwonding, ziekte of medische klacht waarvan onderzoek of behandeling om medische redenen niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag.

Alleen op afspraak kunt u terecht op de huisartsenspoedpost. 

Een consult bij een arts op de huisartsenspoedpost is alleen mogelijk na een telefonische beoordeling van de zorgvraag door de triagist. U bent verplicht zich te legitimeren.

Download hier de folder van de CHD.

Huisartsenspoed-dienst Emmen 
Tel: 0900 - 112 0 112
www.chd.nl
Boermarkeweg 60 te Emmen, naast het Scheperziekenhuis Emmen.

Ook wanneer u bekend bent bij specialisten in het ziekenhuis Hardenberg dient u voor spoedeisende hulp buiten de praktijktijden contact op te nemen met de Huisartsenspoed-dienst Emmen.


De huisartsenspoed-dienst Emmen biedt ook een online spreekuur

Het online contact met onze huisartsen is bedoeld voor spoedvragen; Als je je zorgen maakt over jouw gezondheid, dan kun je via de Digitale Huisartsenpost online een huisarts spreken. Na een korte check weet je snel of je online geholpen kunt worden. Je beantwoordt via onze veilige website vragen over jouw symptomen, deelt een foto en je maakt eenmalig een account aan. Zo kan de huisarts goed voorbereid antwoord geven op jouw vragen via chat en soms via beeldbellen.

Je kunt de Digitale Huisartsenpost doordeweeks tussen 17.00-21.30 uur gebruiken en in het weekend tussen 08.00-20.00 uur. Klik op onderstaande link:

https://www.chd.nl/nl/site/digitaal-spreekuur

© Jan van der Molen 2022